2013. július 24., szerda

Cover Girl #elsőrész #CHT


 Hello-hello a héten az utolsó fejezetek,ma még hozok egyet,de nem jönnek a komik...véleményezzétek már,mert így nem tudom kinek is írok?! Könyörgöm véleményezzetek,komizzatok,vagy nem hozok míg nem jönnek a komik és bevezetem hogy addig nem hozok újat míg nem jön 3 komi, Köszi az 1510 oldalmegjelenítést,ti vagytok a legjobbak PUSS Izzy <3

megint rövid feji.


Készültünk a turnéra,minden koreográfia készen volt, remek táncpróbák voltak mögöttünk.  Meg a stúdiópróbák,és énekpróbák,meg interjúk,fotózások,meg egy klip tárgyalás.  Eric klipet akart forgatni a Coming Home-hoz,gondolom a landolásunk ihlette meg,de benne voltam,jó klip lesz,tudom előre. Május eleje is így telt el,majd elkezdődtek a forgatások a kliphez, utaztunk 3 napra Spanyolországba,és felvették a klip alapját. Majd vissza a próbához,és a turné megkezdődött...Első koncerten a koreográfiák taroltak, a   Cover Girl koreográfiája volt a legszexibb,na igen nem meglepő...A fanok hála istennek nem akartak megtépni Eric "elrablása" miatt,és a Cover Girl koreográfia volt az utolsó,mivel a fiúkhoz nagyon közel kellet kerülni nekünk csajoknak,bár nekem Erichez kellett közel kerülnöm,az nem volt nehéz... Profin megoldottuk,és igen nagyon profik voltunk,hihetetlen hogy a csajoknak sikerült kialakítani azt a tudatállapotot hogy így táncoljanak a fiúkkal.


Eric & dancers :)
#cominghometour #Trollhättan
[Photo by:Therese Henriksson]
Saade~Girl♥


koreográfia eleje,én a meglepetés produkció voltam... a koncert után buliztunk,és 2 körül értünk haza. Kidőltünk,és másnap kezdődött elölről a próbák sora,meg a videoklip szerkesztése,vágása. Így repültek a napok,és nagyon kellemes kocsiutak voltak,a koncerthelyszínekig,sokat hülyültünk,és persze Eric énekelt,sokat amit imádtam. Eric kicsit néha fájlalta a lábát,de nem volt komoly ha fájni kezdett 20 perc múlva elmúlt,biztos a sok tánctól van,nem csoda,állandóan próbák,koncertek,és így tovább.Pörögtek az események,igazán remek volt,imádok táncolni,Erickel meg pláne. Olyan kis édes amikor megizzad,mert ha megizzad akkor nagyon megizzad,és az olyan szexi,vagy csak nekem,mert sportos alkat vagyok?
 Szóval nagyon beindultak az események a turné miatt,szinte minden nap volt egy kötelező dolog,vagy koncert,próba,fotózás,interjú. Ericen látszott hogy nagyon pörög és élvezi a hajtást.vagyis hát igen,imádja a saadefamilyt,ezért nagyon imádja ezt csinálni,és minden koncert után egy interjú volt,nagyon durva idegrendszer kell ehhez! Minden interjúban a személyes életéről kérdezték,ő nem mondott semmit, de beszélt egy Európa turnéról,azt imádnám,és Ericbaby is. De itt még semmi sem biztos,mivel hát,esküvő,egyebek,ami miatt nem biztos a dolog. Elkezdtük az esküvőt is szervezni,és nagyon szép lesz,és Ericekl leszögeztük,hogy senkinek nem szólunk a médiából,semmiképpen sem akarunk felhajtást,csak a barátok,semmi más! Utána meg egy kis buli,meg megbeszéltük a kiskutya témát,meg is vettünk egy édi bédi aranyos babucit :





Egy Papillon-t vettünk,és  elneveztük Popularnak,igen ironikus ugye? Becenéven Poppy a neve,kis aranyos,játékos.Elmentünk sétálni,és lazítottunk kicsit,majd ismét egy fotózás,a kis Popular nagyon élvezi Eric társaságát,nagy arc kiskutyus.Este köztünk aludt,haha Eric milyen nyálas ébresztőt kapott reggel Popular-től. Elkezdtek játszani,csatlakoztam hozzájuk,nagyon cukik voltak,imádom őket,külön is de együtt... <3  A többiek átjöttek játszani vele,imádták,kapott egy tennis labdát,imádta...
Este pedig ismét köztünk aludt el a kis Poppy. Szóval eltelt egy idő a májusból is és a CHT is elkezdett pörögni nagyon,minden nap utaztunk koncertre,interjút adott a drágám,és Popular is élvezte a pörgést.Közben azért az esküvőt is szervezgettük,de a CHT után lesz még,mondjuk rá hogy ráértünk még,de azért szerveztük,a csajokkal pedig lezsíroztam egy ruhavásárlós,shopingolós napot.Eric nagy örömére,volt mit bepótolnunk,örülni fog majd a magán.divatbemutatónak,amit kap majd,de a vége gondolom úgyis a ruha nélküli bemutató lesz,de majd kiderül,haha...Elmentünk úszni is Erickel,kellett egy kis kedélylehűtés Tehát a május nagyjából így telt el,pörögtek az események,indult a turné szerveztük az esküvőt,és élveztük a próbákat és a kocsiutakat a helyszínekre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése